Werkwijze

Dit kunt u verwachten

Een interieurontwerp start altijd met een vrijblijvend eerste gesprek. Ik kom graag bij jullie op locatie, zodat ik een gevoel krijg bij de ruimte. Tijdens dit gesprek stellen we samen het programma van wensen en eisen op. We bespreken uw verwachtingen, budget en de bestaande situatie wordt in kaart gebracht. Op basis van dit gesprek stel ik een offerte op.

Als u akkoord bent met de offerte ga ik aan de slag met het schetsontwerp. Ik zal meerdere schetsontwerpen presenteren die laten zien wat mijn ideeën zijn.

Het gekozen ontwerp uit de schetsontwerpfase werk ik uit tot een definitief ontwerp, voorzien van werktekeningen, 3D-tekeningen, stalen- en materiaalkeuzes. Met deze tekeningen kan ik voor u offertes bij interieurbouwers en leveranciers aanvragen.

Vindt u het lastig om voor te stellen welke kansen het interieur van uw woning of bedrijf biedt? Met behulp van 3D-impressies geef ik inzicht in de potentie van uw woning of bedrijfsruimte. Door de mogelijkheden visueel te maken, zult u zien dat er vaak meer mogelijkheden zijn dan wat u in eerste instantie had gedacht. Zo krijgt u ruim voor de realisatiefase een realistisch beeld van het beoogde nieuwe interieur.

Alle ontvangen offertes van de uitvoerende partijen en leveranciers zal ik controleren en met u doornemen. Hierdoor krijgt u een goed overzicht van de totale herbouwkosten.

Nadat alle onderdelen definitief zijn, volgt de realisatie van het interieurplan. Die kan door betrouwbare partners van BINTH worden uitgevoerd, maar u kunt ook zelf een uitvoerende partij inschakelen. BINTH staat voortdurend aan de zijlijn om bij te sturen en vragen te beantwoorden waar nodig.

Het nabespreken van het ontwerp en het advies is van groot belang. Het zorgt ervoor dat BINTH scherp blijft, zodat ieder project met een gevoel van trots kan worden afgesloten.